Vegetarisk mat är väl investerade pengar

Som nämnts i tidigare inlägg: en ko behöver äta mycket gräs innan vi äter den. Väldigt miljöovänlig process med tanke på att vi lika gärna kan äta “gräs” direkt. Så därför vill jag visa upp denna fantastiska sallad med hopp om att du kommer att köpa en likadan inom kort!

Jag vill verkligen peppa alla som inte gillar att laga mat att äta på restaurang istället för att köpa kläder och prylar. Låt jobben finnas där istället för i handeln – vi behöver ju ändå alltid äta och vilken person det är som lagar maten är ingen faktor som påverkar miljöförstöringen i någon riktning.

Känner du igen dig i följande? Du kommer hem efter jobbet, är helt slut och orkar inte laga mat. Du kastar i dig några onyttiga mackor och lite choklad. Detta blir en vana och du behöver uppdatera din garderob regelbundet för att kroppsformen förändras. Tänk då att du istället köpen en god och nyttig sallad ute varje gång du är så trött. Då behöver du inte ploppa i dig onyttigheter och du sparar in kostnaderna på att du kan behålla dina kläder. Du och din kropp vinner, miljön vinner och din privatekonomi håller sig stabil.

Grönsaker

20151121_192424
Lycklig efter nyttig mat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *